Премиерът Бойко Борисов нареди „Джи Пи Груп” да бъде извадена

...
Премиерът Бойко Борисов нареди „Джи Пи Груп” да бъде извадена
Коментари Харесай

Борисов нареди да извадят „Джи Пи Груп” от проектите с държавно и европейско финансиране

Премиерът Бойко Борисов подреди „ Джи Пи Груп” да бъде извадена от плановете с европейско и държавно финансиране. Той е разпоредил на ръководителя на УС на АПИ Светослав Глосов да откри законови механизми за това.

„ Джи Пи Гейт ”: Прокуратурата е блокирала паричен превод за 14 млн. евро ОЛАФ ще ревизира злоупотребите с евросредства у нас

В момента компанията „ Джи Пи Груп” построява пътна права в Кърджалийско.

Новината беше обявена от премиера по време на посещаване в Мулдавския манастир край Асеновград. Правителството отпуска спомагателни пари за неговото възобновяване, откакто част от него изгоря при пожар.
Новината за арестуваните у нас проверяващи публицисти обикаля света Димитър Стоянов и Атила Биро работеха по материал за измами с европари
„ Не мога да позволи, при толкоз старания, които поставяме и единствените ми искания към сторителните акции са били качество и период да се съблюдава. Никакви други и по тази причина съм упълномощил на Глосов, спазвайки закона, да откри форми още през днешния ден „ Джи Пи Груп” да бъдат извадени от поректите с европейско или държавно финансиране. Има компании за контрол, има способени органи, които получават заплата за това и са го проспали. Прокуратурата да ги упрекна и вкара в пандиза. Аз не съм проверяващ орган, моята политическа воля стига до там всеки, който е обвинен и тече разсредване, да го извадя от състезанията и да си потвърди правотата, в случай че е такъв”, съобщи Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР