Премиерът Бойко Борисов направи извънредна проверка на един от мостовете,

...
Премиерът Бойко Борисов направи извънредна проверка на един от мостовете,
Коментари Харесай

Борисов заговори за зверско земетресение и ...

Премиерът Бойко Борисов направи изключителна инспекция на един от мостовете, който се укрепват сега по автомагистрала " Тракия ", написа Блиц.

" Тези остарели мостове при първото мощно земетресение може да паднат. На 1 юни ще е готово ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Работниците го увериха, че всичко се прави по проект и по стандартите, които дават отговор на земетръсните правила.

" Хората не знаят какво се прави. Нямат концепция какъв голям труд се поставя. Просто желаех да видя на 70 метра над земята и то в събота при какви условия работите ", сподели Борисов на служащите, които желаеха и да си създадат селфита с него.

" Много хубави телефоните имате ", пошегува се той с тях.



" Просто желаех да уверим хората, че скоро всичко ще е готово. На " Хемус " бях преди дни - всичко там върви по проект ", добави министър председателят.

" Пазете се, тъй като е доста високо. На Гергьовден, в случай че работите тук, ще ви пратя едно агне ", даде обещание Борисов на служащите.



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР