Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на разкопана Варна. При проверката

...
Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на разкопана Варна. При проверката
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Спецакциите имат възпитателен ефект за всички престъпни групи

Премиерът Бойко Борисов направи ревизия на разкопана Варна. При инспекцията си на най-големия инфраструктурен план в града – ремонта на бул. " Васил Левски ", Бойко Борисов разяснява абсурда с общинския консултант от Българска социалистическа партия в Бургас Бенчо Бенчев.

Бенчев е разследван за персонално укривателство на арестувания в Турция Димитър Желязков – Очите.

Спецакциите имат образователен резултат за всички незаконни групи, сподели Борисов.
Бенчо Бенчев към този момент е упрекнат за персонално укривателство на Митьо Очите Той има тридневен период, в който да си наеме юрист и да се яви пред следователя, с цел да си получи обвиняването
По-рано през днешния ден стана ясно, че данъчните ревизират охранителната компания „ Аркус”, в която Желязков работи като съветник.

„ Това е оздравително и позитивно, тъй като останалите почват да си мислят, че в последна сметка рискът да ги заловен е голям”, разяснява Бойко Борисов.

Работодателят на Очите в „ Аркус Сигурност” – Бургас е някогашният началник на Криминалната полиция в града Иван Владимиров, а синът му е заместник-директор на пандиза там.
Митьо Очите остава без работа (ОБЗОР) Това разгласи шефът на „ Аркус – Сигурност ” и някогашен криминалист Иван Владимиров
Днес Борисов напомни, че полицейски шефове, свързани с тартори на незаконни групировки, са отстранени при започване на неговото ръководство.

Премиерът поздрави водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за бързото разграничение на партията й от Бенчев.

В момента Агенцията за приходите ревизира парите на компания " Аркус и приходите на личния състав й. Още през вчерашния ден, първо по bTV шефът й разгласи, че Желязков ще бъде освободен от работа и че бил нает поради умеенето му да намира обекти за бранене.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР