Премиерът Бойко Борисов намекна, че ще има нови промени в

...
Премиерът Бойко Борисов намекна, че ще има нови промени в
Коментари Харесай

Сидеров се огледа в Екатерина Захариева

Премиерът Бойко Борисов загатна, че ще има нови промени в държавното управление, просто в този момент не бил моментът. Министър-председателят отхвърли опцията той да хвърли оставка, няма да изиска и тази на вицепремиера Валери Симеонов макар натиска от улицата и от опозицията. Този въпрос съгласно него трябвало да се реши от дребния сътрудник в ръководството - "Обединени патриоти ". За разлика от 2013 година, в този момент по свои думи Борисов не се уплашил от митингите, тъй като сега недоволството "нямало съображение ".

Телевизионното изявление с Бойко Борисов отекна и в Народното събрание. Темата с "ремонта " на кабинета разяснява ръководителят на парламентарната група на патриотите Волен Сидеров. Сидеров уточни "за промяна " вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева. "Бих насочил моя взор към външната министърка Захариева, тъй като има няколко тематики, по които тя търпи рецензии ", сподели водачът на "Атака ", само че посочи, че можело двамата да беседват, с цел да й обясни по какъв начин стояли нещата в света и да балансира позициите й по някои въпроси.

По отношение на продължаващите митинги в страната Волен Сидеров не се нае да каже дали те са проведени или платени. За съпоставяне сътрудника му в ръководството и началник на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов твърди, че протестите из страната се координират от Българска социалистическа партия.

Лидерът на "Атака " заяви, че е предложил на ГЕРБ да анулират плануваното нарастване на налога за старите коли, откакто президентът Румен Радев към този момент наложи несъгласие на текстовете. "Заради едни 20 млн. лв. доход в бюджета, караме 2 млн. българи да се бръкнат в джоба, няма значение 5 лв. или 2 лв. ", уточни Сидеров.

И шефът на патриотичната група в Народното събрание не внесе изясненост за оставката на вицепремиера Симеонов. "Питайте Каракачанов, питайте Борисов, Цветанов, най-много Цветанов, тъй като там има една връзка, не топла ще кажа, а гореща напряко ", съобщи Волен Сидеров.

Протестът на майките на деца с увреждания за оставката на Валери Симеонов продължава към този момент 25 дни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР