Премиерът Бойко Борисов: Намалихме външния дълг с 2,3 млрд. лв.“Трети

...
Премиерът Бойко Борисов: Намалихме външния дълг с 2,3 млрд. лв.“Трети
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 26 април 2018

Премиерът Бойко Борисов:
Намалихме външния дълг с 2,3 милиарда лева


 04_01

“Трети сме в класацията по най-нисък външен дълг в Европа след Естония и Люксембург. ” Това заяви министър председателят Бойко Борисов пред министрите по време на вчерашното съвещание на кабинета.
“Излезе отчетът на “Евростат ”, от 29% на 25,4% понижава външният дълг на България. Люксембург има към 23%, само че с това движение, с което работи държавното управление, най-после на годината ще го свалим докъм 20%. Сиреч поколенията в България и в този момент са в тройката на отличните по-нисък външен дълг в Европа ”, разяснява Борисов. По думите му в пари това е към 2,3 милиарда по-малко отговорности.

Президентът Румен Радев:
Политици водят война
против страната


 05-01

“За мен това напълно не е просташки спор, а това е режисирана акция и тя не е първата. Има политици, които водят война с българската държавност ”. Това съобщи президентът Румен Радев по отношение на напрежението сред институциите и по-специално думите на Цветан Цветанов, че ГЕРБ не са влезнали в политиката, с цел да водят “махленски диспути ”.

Иновации в грабежа по гари, лечебни заведения
и телефони


 02-01

Измамниците измислиха нов способ да обират пенсионери. Освен да лъжат по телефона, мошениците причакват възрастни хора край автогари. Уговаряли баби и дядовци от селата в Северозапада да предадат на кметовете си поискани сякаш от тях артикули, за които обаче трябвало да платят, а след това да си вземат парите от управниците.

Искаме си островите от Румъния

 06-1

Румъния да ни върне островите по река Дунав, упорства депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сабанов. Той твърди, че при преразглеждане на речната граница съседката ще би трябвало да даде на България най-малко шест острова. Според специалисти ние ще се наложи да дадем два. Опасенията били, че на островите към Белене, които ще се наложи да върнем, се правила горска активност. Те са и едно от обичаните места за лов на глигани.

Англосаксонците
желаят да сблъскат
Германия с Русия


 markov, георги марков

Интервю с учен Георги Марков

Новите мутри

 10-1

И положителният остарял рекет е тук – коментар на Анна Заркова

Прекомерните упоритости на нашето момче Плевнелиев

 11-01-kuti

Присламчи се към някогашни политици, които поддържат Македония за НАТО – разбор на Костадин Филипов

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР