Премиерът Бойко Борисов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя

...
Премиерът Бойко Борисов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя
Коментари Харесай

РЗИ: Карантина за Бойко Борисов и трима министри

Премиерът Бойко Борисов, министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, министърът на финансите Кирил Ананиев, министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, както и Севделина Арнаудова от централата на Политическа партия ГЕРБ са измежду контактните лица на Николай Нанков. Заместник-министърът даде през днешния ден позитивен тест за . На всички контактни лица столичната районна здравна ревизия е наложила карантина и следва да им бъдат връчени наставления.
По-рано през днешния ден стана ясно, че министър председателят Бойко Борисов също е измежду контактните лица. Тази заран той си е направил PCR тест, който е негативен. Въпреки това и чака предписанията на РЗИ.
 Борисов: Имам негативен PCR тест от тази заран Борисов: Имам негативен PCR тест от тази заран
" Имам негативен PCR тест от тази заран. Тестът е изработен преди срещата ми с делегацията от Съединени американски щати ". Това съобщи министър-председателят...
Съгласно заповедта на здравния министър на карантина подлежат всички близки контактни лица на Нанков. Същите са открити, осведомени и следва да им бъдат връчени наставления. Припомняме, че на заместник-министъра на районното развиване и благоустройството. Той е в положително положение, само че ще остане под карантина най-малко 14 дни. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР