Премиерът Бойко Борисов лично тества революционния 3D i-Cockpit, произведен в

...
Премиерът Бойко Борисов лично тества революционния 3D i-Cockpit, произведен в
Коментари Харесай

Бойко Борисов тества електробомил, черна котка му мина пътя

Премиерът Бойко Борисов персонално тества революционния 3D i-Cockpit, създаден в България.

В началото на обиколката черна котка мина пред автомобила . „ Дано черната котка, която мина да е за положително “ , пожела говорителката му Севдалина Арнаудова, която се возеше на задната седалка на колата и снимаше видео онлайн, което водачът на ГЕРБ показа в персоналния си фейсбук профил.

" Този програмен продукт е фиктивен от българи. Това ни подрежда на челни позиции в Европа “, не обърна внимание на суеверието Борисов.

„ Ускорява добре! Оборотите подвига, всичко! Широко е, даже и за мен. Вчера джипките изглеждаха като естествени коли, като старите, а са електрически “, добави министър председателят, който направи теста на електроавтомобила с една от шефките на компанията.



Гледах цифрите и автомобила, който тествах. Голяма част от тези фабрики съм откривал. В началото шиехме седалки, табла. В следствие минахме на най-умното нещо, което може да се направи в един автомобил - софтуера и електрониката . Притеснително е, че бяхме най-ниско по възнаграждение, само че по тази причина сме си отговорни ние, десетилетие промотирахме България като най-евтината работна ръка. Темповете, с които това се наваксва са задоволително положителни . Има и доста високи заплати в сектора “, съобщи министър председателят по време на формалното тестване на революционния автомобил, създаден в България.-->

 Бойко Борисов Facebook/BoykoBorissov

" Навремето в един Мерцедес S-класа единственото, което правеха българите е да вървят да му подритнат гумата и да кажат " Каква изработка е това ". Преди месец открихме в Пловдив цех, който създава фаровете, мигачите, стоповете, в Димитровград са кабелите, в Русе са дистанционното управление и камерите към мерцедесите, а в този момент на най-специалната кола на Мерцедес ние сме създали най-важното. Съжалявам, че на фона на всички отрицателни вести, българите не могат да се зарадват, че този автомобил най-иновативното е основано отново от българи ", сподели още той.

 Бойко Борисов Facebook/BoykoBorissov

" Ние сме подготвени за цех. Сигурен съм, че следващата година ще имаме вложител. Няколко са огромните компании, които се двоумят коя да пристигна " , разгласи министър председателят.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР