Премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти, че още днес ще

...
Премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти, че още днес ще
Коментари Харесай

Борисов: Мандатът на КЕВР е изтекъл, ще обсъдим поскъпването на парното

Премиерът Бойко Борисов разяснява пред публицисти, че още през днешния ден ще разиска с КЕВР обявеното повишаване с 20 % на цената на парното. Борисов акцентира, че мандатът на КЕВР е изминал и добави:

„ Говорят за в бъдеще време, в случай че станело нещо, еди-какво си. Ние към днешна дата имаме с 42% понижение на цената на газа, дори и повече, и то със остаряла дата. И ти споделят ще вдигнем с 20% цената на топлофикация. Да, през годините, топлофикациите са задлъжнели доста, тъй като не подвигаха, помните и при Орешарски не подвигаха цената и то по този начин или другояче или ще влязат в час и ще приказват това, което действително имат, а не да ми вършат прогнози и след няколко дни да ги опровергават, през днешния ден ще го опровергават. През една седмица те ми вършат подобен проблем. Ние такива тежки проблеми с „ Газпром “. Не с 4, с 42% свалихме цената и надлежно чакаме да има резултат “.

Премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, министъра на финансите Владислав Горанов и заместник-министърът на районното развиване Николай Нанков минаха по трасето на 23-километровия обход на град Габрово, който публично се пуска за придвижване от през днешния ден.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР