Премиерът Бойко Борисов коментира от Нови пазар събора на БСП

...
Премиерът Бойко Борисов коментира от Нови пазар събора на БСП
Коментари Харесай

Борисов за събора на БСП: Няма как да демонстрират мощ, да хапнат, да си пийнат

Премиерът Бойко Борисов разяснява от Нови пазар събора на Българска социалистическа партия на връх Бузлуджа, като съобщи, че събралите се там към 50 000 членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия няма по какъв начин да показват мощност.
Българска социалистическа партия с нов път за България: Повече страна, повече суверенитет и по-малко мигранти Корнелия Нинова загатна Европейски Съюз единствено във връзка със дотациите
" 50 000 – ами те са толкоз. Страшна мощност. Нека си хапнат, да си пийнат, те обичат… Три пъти им поднасях властта и какво – на шест месеца вършим избори? Това ли желае страната и това ли се чака ", попита Борисов в отговор на апелите от Бузлуджа за предварителни избори.

По думите му Българска социалистическа партия доста несгоди са създали за десетилетия ръководство.

В Нови пазар през днешния ден министър председателят откри ремонтираните здания на локалната полиция и пожарна, на общинската администрация и санирани жилищни кооперации.

„ Нашата работа е да демонстрираме какво е било и се веселя, че към този момент кметовете поставят фотоси на това, което е било и това, което сме създали. Така, че можете умерено да им покажете - това беше по времето на ръководството на Българска социалистическа партия, това е в този момент. Аз знам какво е да си кмет, когато ръководи Българска социалистическа партия “, разяснява още Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР