Премиерът Бойко Борисов коментира лаконично старта на новия политически проект

...
Премиерът Бойко Борисов коментира лаконично старта на новия политически проект
Коментари Харесай

Борисов за развода с Цветанов: Той си има ново семейство, а при мен останаха децата

Премиерът Бойко Борисов разяснява сбито старта на новия политически план на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Няма да разясня Цветанов, да вземе колкото желае гласове ", съобщи Борисов, който посети новия катедрален храм „ Свети Кирил и Методий “ в Ловеч. След това министър-председателят се насочи към дружество за произвеждане на мебели.

"Ние сме били 20 години дружно, това е като един брак. Лоша дума няма да кажа. Пожелавам му триумф. Ние сме като едно семейство и след 20-годишен брак сме се разделили. Той си има ново семейство, а при мен останаха децата ", изясни водачът на ГЕРБ.

На 27 септември Цветан Цветанов учреди партията си "Републиканци за България ". Бившият втори в ГЕРБ дефинира плана си като смяна в метода на ръководство и бистрота в ръководството. Той посочи, че през последната една година следим липса на посока. А митингите през последните 80 дни са сила, насъбрана от неналичието на решения за страната.

Той подложи на рецензия стила на ръководство на Бойко Борисов, твърдейки, че политическият му план и България няма да се ръководят от джипка, безотчетно и без бистрота. Освен това Цветанов още веднъж разгласи поддръжката си за оставка на държавното управление и провеждането на предварителни парламентарни избори.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР