Премиерът Бойко Борисов категорично опроверга твърденията на президента Румен Радев,

...
Премиерът Бойко Борисов категорично опроверга твърденията на президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Борисов: Не е вярно твърдението на президента, че насаждаме паника

Премиерът Бойко Борисов изрично опроверга изказванията на президента Румен Радев, че държавното управление насажда суматоха.

„ Считам, че това което споделя президентът Радев, не е правилно. Най-меките ограничения са в България. Чакаме да забележим резултатите след връщането на учениците в клас и в случай че са позитивни, незабавно ще се обърнем към ресторантьорите “, изясни министър председателят.

„ Но дано не забравяме, че всички тези ограничения бяха приложени точно по искане на лекарите - с цел да понижим натиска върху лечебните заведения “, уточни министър-председателят.

Борисов подчертава, че при определянето на ограниченията за справяне с пандемията държавното управление се преценява само с здравната експертиза.

„ В миг, в който други страни се свиват до вечерен час, ние отваряме още 3-4 бизнеса през днешния ден, а от четвъртък ще тръгнат и учениците. Не е политическо решението за затваряне на заведенията за хранене, а здравно и сега, в който ми подадете знак, в този ден здравният министър ще позволи дадения вид активност. Всички браншове се стараем да проработят оптимално бързо “, съобщи Бойко Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР