Премиерът Бойко Борисов изведе Витоша – Бистрица на финала за

...
Премиерът Бойко Борисов изведе Витоша – Бистрица на финала за
Коментари Харесай

Бойко Борисов е голмайсторът на шампионата по футбол за ветерани



Премиерът Бойко Борисов изведе „ Витоша ” – Бистрица на финала за купата при ветераните против тима на „ Нефтохимик ” и със хетрик способства за крайното 6:3 в интерес на бистришките тигри. Мачът се игра на стадион „ Трейс Арена ” в Стара Загора. Главен рефер беше Ахмед Ахмед.
 bb2_800x450  bb3_800x450  bb4_800x450  dsc09956_800x450  dsc09955_800x450  dsc09954  dsc09953
Първото си попадение министър-председателят осъществя от дузпа. Вторият гол означи от воле, а третият – след безредие пред врата на Нафтата. Бойко Борисов се записа още в срещата с една асистенция, греда и доста точни пасове. Два точни удара за „ Витоша ” осъществя Светльо Петров, а един Ники Божков. Точни за Нефтохимик ” бяха Пламен Крумов, Милен Христов и Деян Петков.

Бойко Борисов беше неразделно на терена. Премиерът беше разгласен за голмайстор на Държавното състезание по футбол за ветерани по време на гала по награждаването, а първенец стана „ Витоша ” – Бистрица. Купата беше връчена на Бойко Борисов от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Вицешампионската купа беше връчена от кмета на Стара Загора Живко Тодоров на „ Нефтохимик ” – Бургас. Сред гостите на срещата беше и кметът на Бургас Димитър Николов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР