Премиерът Бойко Борисов изрази задоволство от работата на партийните структури

...
Премиерът Бойко Борисов изрази задоволство от работата на партийните структури
Коментари Харесай

Борисов: Очевидно, че беше силно преувеличена ролята на Цветанов

Премиерът Бойко Борисов изрази удовлетворение от работата на партийните структури на ГЕРБ в страната по време на предизборната акция и означи, че те работят добре макар отсъствието на зам.-председателя на партията Цветан Цветанов.

" Очевидно, че беше мощно пресилена ролята на Цветанов, видяхте - изтеглих го обратно, структурите си работят, евродепутатите са ни в пъти, в съсловия по-добри от тези от другата страна. Те изобщо една европейска тематика не повдигнаха ", съобщи Борисов пред публицисти в Габрово, представен от пресслужбата на Министерския съвет.

" Доволен съм, щом сме победили, освен това присъединяване на президента, дори ми е доста драго за Асеновград, че отидоха и Радев, и Корнелия вкупом и ги бихме с над 1000 гласа, при директното присъединяване на президента против нас в интерес на Българска социалистическа партия. Благодаря на хората, че не се подведоха по тази завист, тази ненавист и всичко останало ", сподели още Бойко Борисов.

По думите му резултатите от изборите демонстрират, че ГЕРБ продължава да е първа политическа мощ измежду най-младите, измежду хората от междинната възраст, работещите и добави, че е належащо да се работи още по-активно за образованието на българите в чужбина.

" Никой не ме изненада, изненада ме злобата. Просто все едно играха за последно, прекрачиха всички граници. Със " правдивост по комунистически " ни върнаха в едни други времена – на Народния съд. Когато някой излиза и се приема за единствената институция в страната и сочи с пръст кой да арестувате и кой да влезе в пандиза - това е било 1945 година Това е правдивост по комунистически ", съобщи министър-председателят.

Борисов сподели, че няма нужда от предварителни избори. " Сега желаят ли предварителни избори отново? Да дадем 50-60 млн. за нови избори и по-късно за локалните - още 50-60 млн. Все едно ей по този начин извират парите. Ако бяхме създали тези избори дружно с парламентарните, през днешния ден щяхме отново да приказваме с кой да се коалираме ", сподели той.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (540)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР