Премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователни телеграми до канцлера на Германия

...
Премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователни телеграми до канцлера на Германия
Коментари Харесай

Бойко Борисов изпрати съболезнователни телеграми до Ангела Меркел и Антониу Коща във връзка с трагичния инцидент на остров Мадейра

Премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователни телеграми до канцлера на Германия Ангела Меркел и министър-председателя на Португалия Антониу Коща по отношение на трагичния случай с туристически рейс на остров Мадейра, при който починаха и пострадаха немски жители.

„ Приемете от името на българския народ, на българското държавно управление и от мое име най-искрени съболезнования във връзка трагичния случай, при който починаха и пострадаха немски жители. Моля, предайте на околните на починалите нашата съпричастност и поддръжка в този тежък миг, както и пожелания за сполучливо възобновяване на потърпевшите “, написа министър председателят Борисов до канцлера Ангела Меркел.

В съболезнователния адрес до премиера на Португалия, министър-председателят Бойко Борисов показва, че в този тежък за страната миг, България сервира своите съболезнования и е съпричастна с болката за случилото се на португалска територия. „ Пожелавам бързо възобновяване на потърпевшите и превъзмогване на следствията “, написа още българският министър председател до Антониу Коща.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР