Премиерът Бойко Борисов изказа съболезнования на близките на загиналите при

...
Премиерът Бойко Борисов изказа съболезнования на близките на загиналите при
Коментари Харесай

Борисов: Съболезнования на близките на загиналите при катастрофата край Вакарел

Премиерът Бойко Борисов изрече съболезнования на околните на починалите при тежката злополука на Автомагистрала " Тракия " край Вакарел.

В обществената мрежа " Facebook " написа: " Поднасям откровените си съболезнования на околните на починалите в днешната тежка злополука на Автомагистрала " Тракия ". Надявам се всички потърпевши бързо да се възстановят. "

Борисов увери и че здравните заведения и способените институции са подхванали всички ограничения за оказване на помощ на нуждаещите се.

Припомняме, Министерство на вътрешните работи разгласи два телефонни номера, на които хората могат да получат информация по отношение на положението на потърпевшите. Номерата са:

02/982 51 54
0889 944 260

При тежката злополука на Автомагистрала " Тракия " починаха 6 души, а 22 бяха ранени. Всички потърпевши са настанени в столични лечебни заведения. Някои хора са с тежки контузии и заплаха за живота.

По-рано през днешния ден на брифинг на районния министър Николай Нанков и министъра на превоза Ивайло Московски стана ясно, че пътната настилка не е повода за злополуката.

Свидетели изясняват, че наследник автомобил е блъснал рейса в профил при опит за изпреварване, при което водачът на автобуса е изгубил надзор и рейсът е влезнал в канавката.

Вече тече и инспекция на компанията " Юнион Ивкони ". Проверката разпореди персонално Московски.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в Окръжната прокуратура в София. Разследването се реализира под наблюдението на дежурен прокурор и заместител на окръжния прокурор.

14 април (събота) е разгласен за ден на народен печал за жертвите от тежката злополука на автомагистрала " Тракия ", оповестиха от пресслужбата на Министерски съвет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР