Премиерът Бойко Борисов инспектира строителството на АМ Хемус в участъка

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира строителството на АМ Хемус в участъка
Коментари Харесай

Борисов инспектира строителството на магистрала Хемус

Премиерът Бойко Борисов инспектира строителството на Автомагистрала " Хемус " в сектора сред пътните възли " Белокопитово " и " Буховци ". Той е с дължина 16 км и би трябвало да е подготвен през 2021 година

Белокопитово, Шумен

По време на инспекцията строителният екип срещна премиера Борисов с стадия, на който е построяването на 207-метровия мост в сектора на автомагистрала " Хемус ".
Бойко Борисов, министър-председател: На " Хемус " 80 души работят, тука работни места, плащаме постоянно и се движим в период. Така че има добър синхрон.
На изходната част на трасето има два обекта с археологически разкопки. Проучват се фрагменти от 5000 години преди новата епоха. Разкопките вървят в период, а за многослойното населено място в сектора на автомагистралата са отпуснати близо 600 000 лв..

 Бойко Борисов, министър-председател: Аз желая да благодаря на археолозите, освен на този обект на Боаза, на Мисионис работят и газопроводите, където минават работят, имаме съвършени връзки. Удължаваме с два месеца периода да си извадят, ето виждате какви забавни неща има, обезглавени хора, ножици, пергели и всичко това ще отиде в шуменския музей. В същото време хем строим, хем си разкриваме хубостите.
По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов посети Търговище и пое ангажимент да оказват помощ на общината да ремонтират пътя до завода за стъкло. Производствените мощности са на един от най-големите вложители у нас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР