Премиерът Бойко Борисов инспектира началото на строителните работи по изграждането

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира началото на строителните работи по изграждането
Коментари Харесай

Борисов инспектира началото на строителните работи по изграждането на обходния път на Поморие

Премиерът Бойко Борисов инспектира началото на строителните работи по построяването на обходния път на град Поморие . Участъкът е част от първокласния път I-9 Слънчев бряг – Бургас. В строителството на правата с дължина 5,8 км, ще се влагат към 20,6 млн. лева от бюджета. Изграждането на обходния път на Поморие е последният стадий от модернизацията на пътя Бургас - Слънчев бряг.
   
Започва построяването на обходния път на Поморие, част от първокласния път Слънчев бряг – Бургас. В строителството на...
Публикувахте от в 
„ Две компании по едно и също време работят, редом с това ще създадем и обхода от Автомагистрала „ Тракия “ непосредствено да се влиза, изобщо да не вървим до кръговото на Бургас. Тогава ще се разтовари и трафикът за Поморие. Ще ви ревизирам “, сподели министър-председателят Борисов и добави, че ще се строи и през лятото, защото територията не е курортна зона.
 
Първокласният път I-9 е от извънредно значение за Бургаския район. Трафикът по него е натоварен целогодишно и с построяването на обходния път директното придвижване ще се изнесе отвън град Поморие, ще се увеличи сигурността на придвижването и ще се понижи замърсяването на въздуха.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР