Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Томислав Дончев инспектираха новостроящото се

...
Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Томислав Дончев инспектираха новостроящото се
Коментари Харесай

Борисов на „Хемус“: Стане ли магистралата, Северна България ще ускори развитие

Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Томислав Дончев инспектираха новостроящото се трасе на автомагистрала Хемус от Търговище до Белокопитово.

„ След 2 месеца в сектора от пътен възел „ Белокопитово “ до пътен възел „ Буховци “ ще е с трошляк към този момент. Отчуждителните процедури се забавиха, само че скоро за минути ще се минава по трасето. Навсякъде вършим уреди, за де се свързва остарелият път със селата. Успяхме да запазим и гората. “, регистрира министър-председателят.

„ Направим ли я цялата автомагистрала, Северна България ще форсира своето развиване “, съобщи Борисов. „ От Търговище до Белокопитово е съвсем готово. Аз преднамерено карах по чакъла със 100 км и ми е драго “, добави министър председателят.

„ Няма сектор на Автомагистрала „ Хемус “, по който да не се работи. Всичко належащо сме разплатили и поставили на сметка, тъй че да е необратимо. И в двете направления се стри с огромна интензивност. Благодаря на археолозите, към този момент са създали изследвания и са освободили трасето “, сподели още той
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР