Премиерът Бойко Борисов и висши военни от САЩ и Сърбия

...
Премиерът Бойко Борисов и висши военни от САЩ и Сърбия
Коментари Харесай

Премиерът Борисов проследи отблизо военното учение „Шабла 2019”

Премиерът Бойко Борисов и висши военни от Съединени американски щати и Сърбия наблюдаваха бойните стрелби на тактическото обучение „ Шабла 2019”.

На демонстрациите участваха още министърът на защитата Красимир Каракачанов и началникът на защитата военачалник Андрей Боцев, осведоми Българска телеграфна агенция.
НАТО организира подготовка на военно-транспортни самолети у нас Участват четири страни от Алианса
В учението вземат участие формирования за противовъздушна защита от Българската войска. На него бяха отработени взаимни пробни и бойни стрелби на авиационни формирования от Военновъздушни сили с интернационално присъединяване, пукотевица с ракетен комплекс 9К79 „ Точка”, както и огневи задания с артилерийска материална част по надводни цели.

Делегацията от Сърбия е водена от министъра на защитата Александър Вулин. Сред наблюдаващите на учението са още зам.-посланикът на Съединени американски щати Джъстин Фридман, представители на български държавни институции, висши генерали и офицери.



На живо във „ Фейсбук” министър-председателят сподели по какъв начин минава военното обучение. Днес Бойко Борисов навършва 60 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР