Премиерът Бойко Борисов и Цветелина Бориславова отдавна не са двойка,

...
Премиерът Бойко Борисов и Цветелина Бориславова отдавна не са двойка,
Коментари Харесай

Цветелина Бориславова на плаж в Дубай с каката на Бойко

Премиерът Бойко Борисов и Цветелина Бориславова от дълго време не са двойка, само че шармантната банкерка пази повече от топли връзки със фамилията на водача на ГЕРБ.

Шефката на „ Българо-американска кредитна банка “ и сестрата на министър-председателя – доктор Красимира Иванова, са първи приятелки и тази зима даже са се отдали на отмора „ по женски “ в отдалечен и бляскав Дубай, похвали се пред сътрудници каката на Бойко, писа „ Таблоид”.

Д-р Краси, както е известна измежду невръстните си пациенти неонатоложката, твърдяла, че от години не се е чувствала толкоз отпочинала и заредена с сила, както след ваканцията с Цветелина. „ Тя е обичаната ми компания, можем с часове да си приказваме за живота, без да ни омръзне. Разхождахме се дълго, дълго по плажа, единствено двете “, разкавала доктор Иванова.

Сестрата и някогашната половинка на премиера не пропущат опция да прекарат време дружно, когато Бориславова е в България. У нас обичани са им планинските преходи, които те също подхващат без мъже, които да скапват душевния им комфорт.

Банкерката постоянно е била извънредно великодушна към доктор Краси. Преди 6 години лекарката се разболя тежко и ядрено-магнитният резонанс сподели съществуването на голям незлокачествен израстък в мозъка. Щом научила за тежката диагноза, Бориславова незабавно се обадила на приятелката си и недвусмислено я посъветвала да потърси лекуване в чужбина, като изрично декларирала, че цената е без значение и тя е подготвена да я поеме до стотинка.

Иванова обаче показва цялостно доверие към нашенските си сътрудници и избра Военномедицинска академия за интервенцията.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР