Премиерът Бойко Борисов и сръбският президент Александър Вучич кацнаха край

...
Премиерът Бойко Борисов и сръбският президент Александър Вучич кацнаха край
Коментари Харесай

Вучич: В Сърбия с лупа да търсите човек, който да каже лошо за България, няма да го намерите

Премиерът Бойко Борисов и сръбският президент Александър Вучич кацнаха край Летница, с цел да видят онлайн част от трасето на " Балкански поток ". По-рано двамата водачи направиха ревизия на Автомагистрала " Европа ". 

" Цяла Европа в този момент нас ни гледа ", разяснява министър председателят Борисов. Той още веднъж изясни, че откакто служащите пристигнали у нас били под 14 дневна карантина. " От България през Сърбия все е Балкан, сплотяващо има Балкани, все хубаво ", добави той. По думите му всевъзможен газ щял да минава през трабите. " Борса, ние с теб може да го прекараме ", съобщи министър председателят. Той разгласи, че ще заведе Вучич до манастира н Свети Сава.

" Надявам се че скоро ще съединим и двете елементи в област Зайча “, означи Вучич. Той благодари на Борисов още един път и разгласи,че никой в Сърбия няма да каже неприятно дума за България и българите. С лупа и микроскоп да тръгнете да търсите човек, който да каже нещо неприятно за България няма да го намерите “, означи сръбския президент. По думите му " Балкански поток " значел икономичекси разтеж и за двете страни.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР