Премиерът Бойко Борисов и регионалният министър Николай Нанков откриват разширението

...
Премиерът Бойко Борисов и регионалният министър Николай Нанков откриват разширението
Коментари Харесай

Борисов откри разширението на пътя Слънчев бряг - Бургас /ВИДЕО/

Премиерът Бойко Борисов и районният министър Николай Нанков откриват разширението на пътя Слънчев бряг - Бургас в сектора сред Поморие и Ахелой и обходния път на Ахелой.

Новоизграденото второ платно на първокласния път ще облекчи трафика през дейния туристически сезон. Новото 4-лентово трасе е с обща дължина над 9 км.

" Тази права е за всички нас, за положителния туризъм ", сподели министър Нанков.

" Това е правата с може би най-вече смъртни случаи. Другата част август месец се надяваме отчуждителните процедури да свършат, и бързо ще го опънем. Това, че е прекрасен пътя не значи че би трябвало да се кара безразсъдно. Много деликатно се разотивайте. Само през днешния ден 35 хиляди души са кацнали на летището. Тази година ще минат 3 милиона, за това строим. Приказва се елементарно, строи се мъчно, от 40 години е обещан този път. щяхме да го създадем преди 2 години, само че знаете за какво не го направихме ", сподели Борисов.

" С Валери Симеонов бяхме дружно тази заран, бяхме се разбрали да открием пътя дружно, само че той има различен ангажимент ", сподели министър председателят.

Борисов отхвърли да дава отговор на въпроси на публицисти, тъй като съгласно неговите думи " преднамерено са се предавали думите му, все едно е приказвал нелепости "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР