Премиерът Бойко Борисов и посланикът на САЩ в България Ерик

...
Премиерът Бойко Борисов и посланикът на САЩ в България Ерик
Коментари Харесай

Ерик Рубин поздрави Борисов за представянето му пред Глобалната конференция

Премиерът Бойко Борисов и посланикът на Съединени американски щати в България Ерик Рубин разискаха настоящи политически тематики и развиването на двустранните връзки, оповестиха от Министерския съвет.

Срещата се организира ден откакто министър председателят ни се завърна от посещаване в Израел и Палестина.

Американският дипломат Ерик Рубин поздрави Борисов за присъединяване му в Глобалната конференция на Американския еврейски комитет в Ерусалим . Пред форума Борисов съобщи, че България остава ангажирана с районните и интернационалните сътрудници в поддръжка на напъните за обновяване на мирните договаряния за намиране на решение на спора сред Държавата Израел и Палестина .

Според Ерик Рубин на фона на динамичните световни и районни процеси България съумява да отбрани престижа и престижа си на страна с ясни и устойчиви дейности .

По време на Глобалната конференция Борисов показа визията на Българското председателство за подобряването на свързаността на страните от Западните Балкани като главен инструмент за превъзмогването на разликите в района.

Ерик Рубин акцентира, че България организира дейна и уравновесена политика в района на Балканите и в Европа .

 Посланикът на Съединени американски щати изискал среща с Нинова
Посланикът на Съединени американски щати изискал среща с Нинова

И я получил

Припомняме, на 7 юни американският дипломат се срещна с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по негова самодейност. Срещата е била в централата на Българска социалистическа партия. Двамата са разискали настоящите събития, както и развиването на двустранните връзки сред България и Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР