Премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов за пореден

...
Премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов за пореден
Коментари Харесай

Горанов: Как си представяте да съм рекетирал Божков?

Премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов за следващ път отхвърлиха изказванията на обвинения в 18 закононарушения хазартен необут Васил Божков, че им е предал над 60 млн. лева за три години, с цел да упражняват политически чадър върху бизнеса му.

" Това им е играта на тези хора. Кой е той да се съревновава с нас ", съобщи Борисов по време на ревизия на строителството на третия лъч на столичното метро. Министър-председателят показва забележима раздразнителност, че тематиката му се слага за следващ път.

На въпрос за какво шефката на държавната пресслужба Севделина Арнаудова е посещава предприемача, Борисов отговори: " Защото я харесва евентуално. Тя може да споделя доста по тая тематика ". И категорично посочи, че " никого " не бил пращал при Божков. В същото време в неделя се появиха нови разкрития, че Арнаудова се е сдобила с първокласна къща във вилната зона на Бистрица, купена за 1 млн. лева с заем.

Борисов разгласи, че няма никакви подозрения във финансовия министър Владислав Горанов и в Менда Стоянова, които бяха набедени от Божков, че са взели участие в рекетьорската скица.

" Твърденията на Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация. Ако има доказателства, да ги дава и да се завършва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам един от най-богатите и известни хора от прехода в моя кабинет ", сподели Горанов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР