Премиерът Бойко Борисов и Българското председателство на Съвета на Европейския

...
Премиерът Бойко Борисов и Българското председателство на Съвета на Европейския
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Гърмен: Премиерът Борисов и страната ни изиграха важна роля в процеса по подписването на споразумението между Македония и Гърция

Премиерът Бойко Борисов и Българското председателство на Съвета на Европейския съюз изиграха значима роля в процеса по подписването на съглашението сред Македония и Гърция. Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов по време на среща в Гърмен с общинските управления и актива на ГЕРБ от общините Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. На събитието участваха още националният представител от ГЕРБ-Благоевград и регионален координатор на партията Даниела Савеклиева, както и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Георги Динев и доктор Емил Тончев.

По време на срещата Цветан Цветанов акцентира, че европейското бъдеще на Западните Балкани значи сигурност и непоклатимост за целия район. Той бе безапелационен, че европейската взаимност е от извънредно значение за България, тъй като с помощта на тези средства продължава строителството на Автомагистрала „ Струма “, която ще даде голям подтик за развиването на Благоевградска област.

Според Цветанов Българска социалистическа партия не могат да предложат различна политика на тази на ГЕРБ и непрестанно се заиграват със страховете на хората. „ Красноречив образец е обстановката с Истанбулската спогодба, която до неотдавна беше приоритет на Българска социалистическа партия. Те се заиграха с извънредно сензитивна тематика, а в този документ се приказва единствено за домашното принуждение. Ежедневно ставаме очевидци на тежки случаи на редовно домашно принуждение, приключило с драматичен край, каквато бе и случката с 19- годишното момиче в Айтос”, разяснява Цветан Цветанов.

С актива на партията зам.-председателят на ГЕРБ разиска още настоящи политически тематики и въпроси, свързани с новия програмен интервал.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева разгласи решението на Изпълнителна комисия на ГЕРБ за новите общински управления в Гърмен, Сатовча и Хаджидимово и им пожела триумф, заявявайки, че би трябвало да продължат да работят интензивно и в екип.

 Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР