Премиерът Бойко Борисов е в Благоевград за откриването на Регионално

...
Премиерът Бойко Борисов е в Благоевград за откриването на Регионално
Коментари Харесай

Борисов: Да не се подвеждат по глупостите на тези, които казват, че сме се провалили

Премиерът Бойко Борисов е в Благоевград за откриването на Регионално хранилище за боклуци, което ще обслужва 5 общини.

" 24 млн. лв. освен за Благоевград, само че и за други 4 общини. Вече има хранилище за 100 години. Сега пристигам от разкопките на неповторим град. На 2400 години е канализацията е там. Това да изкара 100, ще сме удовлетворени. Искам да благодаря на всички кметове - и непознати, и наши, по най-съвременен метод е издигнато всичко. Ако не го бяхме създали, тези общини щяха да банкрутират. Днес е добър ден за всички. Години наред не можехме да ги убедим да го създадем дружно, само че най-после, щом имаме този резултат, мисля, че е добре. Яко се строи. Заводи в Петрич вършим, в този момент е ред на Благоевград. Индустриалната зона на Симитли и Благоевград се сплотиха, има доста вложители. Тези, честните, преди нас, по този начин са създали, че града няма земя, няма къде да се строи ", съобщи Борисов.

" Ние сме доста надалеч от рецесията. Да, огромните страни се клатят. Атаките с дронове ще повлияят на цената на горивата. Стабилност и да не се подвеждат по нелепостите на тези, които приказват, че сме се провалили. Провал беше като нямаше хранилище. Провал беше алените кметове като хвърляха на всички места и нямаше екология ", сподели още той.
С него е кметът на града Атанас Камбитов, който споделя на премиера и министъра на финансите Владислав Горанов за плана.

По-рано през днешния ден Борисов участва на откриването на нов цех в Петрич, а по-късно прегледа и античния град Хераклея Синтика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР