Премиерът Бойко Борисов е призован от прокурата да се яви

...
Премиерът Бойко Борисов е призован от прокурата да се яви
Коментари Харесай

Борисов призован на разпит от прокуратурата като свидетел

Премиерът Бойко Борисов е свикан от прокурата да се яви на следващия ден като очевидец на разпит по следствието против Пламен Бобоков, излиза наяве от известие на прокуратурата.

Причината са изказванията на Бобоков от предходната седмица, огласени в ефира на bTV, че с изключение на с лица от президентската администрация е имал преписка и с Борисов.

Освен него, за предоставяне на показания са привикани Пламен Нунев, депутат, регионален координатор на ГЕРБ в Русе и Росен Даскалов, някогашен общински началник на партийната конструкция на ГЕРБ в гр. Русе. Те са призовани поради " открита връзка ", извършена на разнообразни дати предходната година с Бобоков.  

Специализирана прокуратура продължава следствието по досъдебно произвеждане за незаконно съдружие за търговия с въздействие.  Заключението от направената компютърно-техническа експертиза на конфискувани по делото материални доказателства е обект на изчерпателен разбор. С оглед изясняване на обективната истина по досъдебното произвеждане се организират голям брой разпити на очевидци и се приобщават документи, относими към предмета на следствието, прецизират от държавното обвиняване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР