Премиерът Бойко Борисов е поканил на среща всички посланици, за

...
Премиерът Бойко Борисов е поканил на среща всички посланици, за
Коментари Харесай

Борисов привикал посланици заради убийството в Русе

Премиерът Бойко Борисов е поканил на среща всички посланици, с цел да ги запознае с следствието на убийството в Русе. Срещата ще се организира в 12.00 часа в постройката на Министерския съвет. На нея ще участват основният прокурор Сотир Цацаров и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
 Бившият брачен партньор на Виктория: Бих желал да има подобен мощен отзив за всеки човек в неволя  Бягане по маршрута на Виктория провеждат в Русе
По-рано през днешния ден Борисов не скри недоволството си от необятния интернационален отзив на убийството, което беше отразено в редица медии отвън страната. В последните дни няколко посолоства излязоха с позиции по отношение на убийството. 

„ Само че българи направиха по този начин, че за България да се приказва като за Малта и Словакия, да се очернят страната по най-нагъл метод и да се радват България да е в отрицателните вести “, разяснява през днешния ден Борисов и обясни, че с изключение на медиите напън върху управляващите оказвали и политици, в това число и от Европейската национална партия, част от фамилията на която е и партията на премиера.

„ В рамките на три дни прочетох чудовищни неща за България и нито едно правилно. А сини и червени политици ходеха в Брюксел и Щатите – чунким това не се случва в други страни или е някакъв изолиран случай? “, сподели още той и се закани на среща с сътрудниците си от ЕНП да имат " сериозен диалог ".

Преди дни с невиждана реакция по случая излезе посолството на Съединени американски щати у нас. 

" Посолството на Съединени американски щати в София показва потрес и възмущение от убийството на журналистката Виктория Маринова. Призоваваме за усърдно следствие, което да притегли извършителя/извършителите под отговорност ", се показва в прессъобщение на дипломатическата задача у нас. С него се предлага и подпомагане на управляващите за откриване на причинителя на закононарушението. 

Еврокомисарят по правораздаване Вера Йоурова съобщи, че следи от близко следствието. Същото сподели и генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР