Премиерът Бойко Борисов е обещал държавата да помага на футболен

...
Премиерът Бойко Борисов е обещал държавата да помага на футболен
Коментари Харесай

Премиерът обещал да помага на Левски с реклама през тотото

Премиерът Бойко Борисов е заречен страната да оказва помощ на футболен клуб " Левски " с реклама през тотото. Първата стъпка ще е финансиране на доизграждането на козирката на Герена, изясни министър-председателят в Шумен, където бе на обиколка в събота.

" Всичко е работа на управлението, на фенклуба. Аз съм им споделил в диалог – никой предприемач не мога да накарам принудително да стане спонсор на някой. Но " Левски " е подобен тим, че за шест месеца, за година, както оказваме помощ на всички места, можем през тотото, за реклама, а се видя, че имат голяма фенска маса, тоест то няма да е подарък ", съобщи министър председателят.

Той изясни, че страната е подготвена да помогне, с цел да " не им се смеят, че шапките са без козирка ".

" Левски " остана без спонсор, откакто страната потегли против хазартния предприемач Васил Божков. В момента той е с 11 обвинявания, измежду които и такова за управление на незаконна група. В ареста са жена му Елена Динева и синът му Антон Божков. Съдружникът му Александър Тумпаров също е с обвиняване. Божков е в Обединените арабски емирства, а България изиска връщането му у нас. Заедно с него е притежателят на главния пакет акции в клуба – Георги Попов.

Междувременно през Народното събрание незабавно бяха прокарани законови промени, след които главният спонсор на " Левски " – " Национална лотария " остана без лиценз.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР