Премиерът Бойко Борисов е на върха на Апартаментгейт. Той е

...
Премиерът Бойко Борисов е на върха на Апартаментгейт. Той е
Коментари Харесай

Елена Йончева: Бойко Борисов е водеща фигура в Апартаментгейт

" Премиерът Бойко Борисов е на върха на " Апартаментгейт ". Той е построил къща от 138 кв. м. в Банкя, която не е заявил ". Това разгласи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева пред Нова телевизия. Йончева изясни, че парцелът е влезнал в употреба през 2009 година. Тя сподели документи, които още през вчерашния ден " Биволъ " разгласява: позволение за градеж на жилищна постройка с РЗП 125 кв. м. от 16.10.2008 година на името на Бойко Методиев Борисов, в Банкя, уверение за въвеждане в употреба на същата жилищна постройка, декларация пред Сметната палата и сателитни фотоси на парцела.

Водачът на листата на Българска социалистическа партия разяснява, че до момента в който Борисов имитира наказания против шефа на КОНПИ и други не са си заявили парцелите,
той не е заявил къщата си, която съгласно кадастъра е с РЗП 138 кв.м., в нито една декларация .
" Понеже Бойко Борисов приказва за почтеност и бистрота, дано опише за своя братовчед Ради, който е притежател на целия му бизнес ", прикани тя. Йончева разгласи още, че Борисов, в качеството си на кмет на София, му прави заменка на една боксониера и апартамент в Ботунец за терен в най-атрактивното място в Люлин. В резултат на това- братовчедът Ради (Радослав Иванов) строи постройка с РЗП 6360 кв. м., на ул. „ Панчо Владигеров “, в Люлин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР