Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в болница „Пирогов“. Заедно

...
Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в болница „Пирогов“. Заедно
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в „Пирогов“

Премиерът Бойко Борисов е на ревизия в болница „ Пирогов “. Заедно с него е и шефът на лечебното заведение проф. Асен Балтов. 20 общо са инфектираните с ковид медицински лица от незабавната болница. 7 от тях са хирурзите.

„ Много разчитаме на вас, тъй като науката ще ни води какво да вършим по-късно “, сподели министър председателят.

Постигната е огромна симбиоза сред екипите, за което съм признателен на министър Ананиев, изясни шефът на „ Пирогов “. Той се похвали, че има нови асансьори в болничното заведение.

„ Благодаря за всичко, което вършиме “, сподели премиера на медицинския личен състав. Проф. Балтов сподели на премиера новия ядрено-магнитен резонанс и изясни, че в „ Пирогов “ до момента не е имало подобен уред, употребен е един чартърен 15 година „ Само в първия месец 360 пациента са минали през него “, сподели още той.

„ Хората видяха, че системите за опазване на здравето във Англия и Холандия не са подготвени, по тази причина се прибраха “, сподели министър-председателят.

Лекарка заприказва премиера и му благодари за всичко. Той й отвърна: „ Аз ви благодаря на вас и вижте какъв брой ви се радват хората “. Борисов я попита дали всичко е наред и дали си имат дрехи и даде обещание: „ Сега съм споделил да ви създадат и летни престилки “.

Навсякъде се вършат буферни звена, сподели проф. Балтов и добави, че скенерът дава по-добра диагноза, в сравнение с теста.

По време на срещата доктор от болничното заведение съобщи, че при надзорен скенер се вижда, че пациентите преболедували ковид имат остатъчни белези и провали на белите дробове.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР