Премиерът Бойко Борисов дойде на крака в Пловдив, за да

...
Премиерът Бойко Борисов дойде на крака в Пловдив, за да
Коментари Харесай

Пловдивчанка към Борисов: Вас обичам най-много

Премиерът Бойко Борисов пристигна на крайници в Пловдив, с цел да види новите отделения и подобренията, направени в УМБАЛ „ Свети Георги “. Само за половин час министъ р-председателят съумя да обходи няколко етажа в постройката на Хирургиите на „ Пещерско шосе “, и остана доста удовлетворен от видяното. Придружаваха го шефът на болничното заведение проф. Карен Джамбазов и още куп публични лица и публицисти.

Веднага след идването си Борисов потегли по коридорите на здравното заведение, а защитата му едвам успяваше да го догони. Изненаданите пациенти и гости пък се обръщаха след него, а той по роднински ги поздравяваше с ръка. Лек ужас настана, когато министър председателят се спря пред асансьорите на болничното заведение, с цел да се качи до обновената Клиника по Анестезиология и интензивно лекуване, поради която беше и визитата му. Заради многото хора, пристигнали да го посрещнат, министър председателят едвам стигна до лифта. Все отново гардовете съумяха да му обезпечат кулоар и да се качат дружно с него в кабинката.

След като прегледа клиниката и поздрави докторите за придобивките, Борисов обходи още няколко етажа, като надничаше понякога в болничните стаи, изненадвайки лекари, сестри и пациенти. Той остана доста удовлетворен от обновяването на клиниките и техниката в болничното заведение, в които бяха вложени над 7 милиона лв..

На излизане, тъкмо пред централния вход на Хирургичния блок, стара жена съумя да финтира защитата и да се озове очи в очи с премиера. „ Г-н Борисов, доста Ви обичам, фотографията Ви е у нас. Искаме да държите за младите. Уважавайте лекарите и учителите. Вие сте най-свестният политик в света. Да сте живи и здрави “, изреди словото си дамата на един мирис. „ Чакай, че ще кажат, че съм те викнал преднамерено “, пошегува се пък Борисов, пожела й всичко хубаво и седна в колата си. В програмата му под тепетата бяха включени още ревизия на строителството на Асеновградско шосе и на ремонтите по автомагистрала „ Тракия “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР