Премиерът Бойко Борисов днес изложи на пресконференция възгледите си за

...
Премиерът Бойко Борисов днес изложи на пресконференция възгледите си за
Коментари Харесай

Борисов с житейски прозрения за правото на жените да ходят на фризьор

Премиерът Бойко Борисов през днешния ден изложи на конференция възгледите си за женските и мъжките прически и лостовете, които дават в политиката, вземайки мотив от вчерашната злополука на омбудсмана Мая Манолова, станала на път за фризьорския й салон. Повод за аналогията стана съмнението на Манолова, изказано преди време, че представители на ПИК я следили даже пред фризьорския й салон.

" За страдание прическата ми е толкоз обикновена, единствено би трябвало някой да ми помогне за врата ", показа министър председателят, който от години върви гологлав. Той няколко пъти акцентира, че се подстригва самичък и даже предложи да го показва.

В типичния си жанр Борисов съумя да смени тематиката за кметските избори и се впусна в детайлни мемоари: " Преди години в Народното събрание на Менда (Стоянова) й споделих на среща на 4 очи да отиде (в една от телевизиите) да изясни нещо за бюджета. " Няма да ида! " - сподели тя. " Как няма да идеш?! Ще идеш или ще си идеш за Пловдив! " И тя стана и си отпътува. Следобед ми се обаждат Фандъкова, Лилито Павлова, Цвета - 6-7- от дамите на ГЕРБ, които се употребяват с престиж пред мене. Аз чакам, че може да ме закачат за Менда и ще ги изпъдя и тях. Сядаме, но те хитри. " Г-н Борисов, за вас доста ли е значимо да играете футбол? " - " Много е значимо, тъй като по този начин си изкарвам напрежението ". - " А че докторите споделят, че имате 4 интервенции на коляното значимо ли е да се съобразите ". " Важно е, но отново играя ". Е, същото било и с прическата на дамата, на Менда й била мазна косата. До ден сегашен знам, че преди някоя жена да върви пред тв приемника би трябвало да си прави фъш-фъш, размер да си прави ", описа той. Борисов добави, че към този момент е на мнение, че няма по-нормално от това да отидеш на коафьор. " Това е почитание и към себе си и към другите хора ", сподели той.

" Убеден съм към този момент от моите дами в партията какъв брой е значима прическата, извиних се на Менда и си я върнах. И вие по този начин вършиме репортерките. Като чакахме папата репортерките се оправяха косите ", добави министър председателят, развил сензитивност към тематиката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР