Премиерът Бойко Борисов днес е на посещение в Ловеч, стана

...
Премиерът Бойко Борисов днес е на посещение в Ловеч, стана
Коментари Харесай

Борисов: С Цветанов сме като семейство, което се е разделило след 20-годишен брак |

Премиерът Бойко Борисов през днешния ден е на посещаване в Ловеч, стана ясно от обичайните видеа във фейсбук профила му. Програмата на министър-председателя от седмици не се афишира авансово.

Борисов посети новия катедрален храм " Св.Св. Кирил и Методий " в града, където бе посрещнат от ловчанския митрополит Гавриил. Премиерът бе награден с медал от митрополията за заслугите си за довършването на храма. Борисов благодари и съобщи, че новата катедрала е една от най-добре изрисуваните. Той напомни, че на Великден не е разрешил затварянето на църквите у нас.

Ние, господин Борисов, с политика не се занимаваме, само че когато би трябвало да оценим помощта, сме длъжни да благодарим, съобщи митрополит Гавриил.

Той предложения Борисов да посети и новото учебно заведение към храма.

На излизане Борисов разяснява новата партия на някогашния заместник-председател на ГЕБР Цветан Цветанов с думите, че му пожелава триумф. " Ние сме като едно семейство с Цветанов след 20-годишен брак и сме се разделили – той си има ново семейство, а при мен останаха децата ", съобщи Борисов.

С премиера е и заместител районният министър Николай Нанков.

Двамата посетиха и локална печатница и дружество.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР