Премиерът Бойко Борисов днес е коментирал от Брюксел оставката ми.

...
Премиерът Бойко Борисов днес е коментирал от Брюксел оставката ми.
Коментари Харесай

Нинова:С оставката ми е приключено, Борисов да мисли за прегръдката с ДПС

" Премиерът Бойко Борисов през днешния ден е коментирал от Брюксел оставката ми. Господин Борисов, този въпрос завърши. Гледайте си делата в ГЕРБ и мислете за прегръдката с Движение за права и свободи ", това написа в профила си във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

На трагичен пленум този уикенд тя отдръпна оставката си, която бе подала след изборите за Европейски парламент, заявявайки, че го прави за положителното на партията.

А по-рано през днешния ден министър председателят и водач на ГЕРБ съобщи пред публицисти:

" Какво имам аз общо с оставката на Нинова, като тя си я написа сама?! Самата тя съобщи " предприемачите да си затворят портфейлите си ", е в този момент да си ги отворят. Нинова прикани банкерите в Българска социалистическа партия да затворят портфейлите си. Сега могат да ги оставят отворени и да посочат кой какъв брой пари е внесал в Българска социалистическа партия. Един предприемач 10 милиона, различен 5 милиона и да си ги узаконят ".

Намекът на социалистката за Движение за права и свободи пък явно е във връзка вчерашната сделка на ГЕРБ и Движение за права и свободи дотациите на партиите да паднат от 11 на 1 лев, като се даде опция на физически и юридически лица да ги подпоматат без ограничавания, само че при ясна бистрота. Българска социалистическа партия е срещу това.

Проектозконът бе гласуван през днешния ден на второ четене в бюджетна комисия.

 Бюджетна комисия одобри и на второ четене дотация от 1 лева за глас Виж още Бюджетна комисия одобри и на второ четене дотация от 1 лева за глас
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР