Премиерът Бойко Борисов даде нов повод на зложелателите си да

...
Премиерът Бойко Борисов даде нов повод на зложелателите си да
Коментари Харесай

Борисов захапа хейтърите и троловете и ги предизвика с тази СНИМКА

Премиерът Бойко Борисов даде нов мотив на зложелателите си да приказват за него и разгласява фотография във Facebook, на която театралничи в компанията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания.

Припомняме, че в началото на седмицата снимка, запечатала ръкостискането на премиера с американския държавен глава, стана повод за бурни дискусии. На нея най-влиятелният човек в света демонстрира огромно уважение към нашия министър-председател и поговори с него на четири очи. „ Съжалявам за истерията, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП, че съм щял да имам лична среща с Тръмп. На мен целта ми не е просто да се снимам с някого, каквато е целта на някои други. Аз имам снимка от камината на Белия дом с предишния американски президент “, заяви в тази връзка Борисов.

Сензационна СНИМКА в БЛИЦ! Тръмп показа огромно уважение към Борисов

А днес в социалната мрежа публикува нов кадър, на който е заедно с домакините на Белия дом Доналд Тръмп и Мелания и написа: " Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка  :-) иначе, просто протокол на Белия дом  :-) — в компанията на Donald J. ".


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР