Премиерът Бойко Борисов да уволни министъра на транспорта Ивайло Московски,

...
Премиерът Бойко Борисов да уволни министъра на транспорта Ивайло Московски,
Коментари Харесай

Отворено писмо до премиера: Уволнете Московски, за да спасите Босия

Премиерът Бойко Борисов да уволни министъра на превоза Ивайло Московски, с цел да избави живота на обявилия гладна стачка Николай Колев - Босия. 
 Босия ще спре с митинга си, в случай че има референдум за анулация на Великото национално заседание  Лекари са прегледали Босия, той е в положително положение, оповестиха от Правителствена болница  Последен постинг от Босия: Само кукловодите схващат гладната ми стачка
За това упорстват в отворено писмо до министър-председателя от Инициативния комитет #ЖИВОТЗАБОСИЯ. 

В текста се споделя: 

Повече от месец и половина Николай Колев - Босия гладува. Начинът, по който действа и се разпусна във почивка анкетната комисия, показва ясно, че институциите не работят.

Вие знаете аргументите за неговата фрапантна гладна стачка, само че ще Ви ги напомним, с цел да не попитате още веднъж какви са те.

Босия стачкува против корупцията във България, и в частност против деянията ѝ в Министерството на превоза. Продажбата на шофьорски книжки в България става причина за гибелта на хиляди жители по пътищата на страната. Именно това е повода за гладната стачка, която този път може да докара до гибелта на Николай Колев!

Уважаеми господин Министър-председател,

най-малкото, което можете да извършите за опазване на реномето и властта си, е да поискате оставката на своя транспортен министър Ивайло Московски. 
Припомняме Ви, че тази оставка е първото искане на Николай Колев-Босия.

Уважаеми господин Министър-председател,

Вие не желаете цялата отговорност за към този момент съвсем неизбежната крах на възрастния човек да падне върху Вас. Имате си задоволително други грижи. 

Нужно ли е да Ви припомняме събитията от февруари - март 2013 година, когато сметнахте за належащо да подадете личната си оставка, поради гибелта на Пламен Горанов и на други жители, които тогава починаха поради непоносимия климат, основан от ръководството Ви? Смятате ли за належащо да почине още един човек, с цел да прецените обстановката вярно?

Длъжни сме да споменем, че и сега Босия не гладува самичък. Точно както Пламен Горанов не беше единственият самозапалил се преди пет години.

Уважаеми господин Министър-председател,

няма смисъл да Ви приказваме за човешката и морална отговорност. Вие разбирате само езика на политическата действителност и единствено на него се обръщаме към Вас. Българските медии са във Ваши ръце и в ръцете на съумелия млад мъж, който твърди, че не ги управлява, тъй че от тяхната реакция очевидно не се боите. 

Но задграничните медии никога няма да Ви оставят на мира, в случай че допуснете безразличието на Ивайло Московски да докара до гибелта на отстъпник, който дори и комунистите не са умъртвили!

Уважаеми господин Министър-председател,

до момента постоянно сте имали инстинкт за оцеляване. Проявете го още един път. Уволнете министъра на превоза Ивайло Московски.

Докажете, че сте научили какво значи политическа отговорност и дайте късмет на Босия да живее!

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ
„ #ЖИВОТЗАБОСИЯ “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР