Премиерът Бойко Борисов да дойде в парламента, когато се обсъжда

...
Премиерът Бойко Борисов да дойде в парламента, когато се обсъжда
Коментари Харесай

Нинова от парламентарната трибуна: Настояваме Борисов да дойде и обясни договора за Ф-16!

Премиерът Бойко Борисов да пристигна в Народното събрание, когато се разисква ратификацията на контракта за закупуване на изтребители Ф-16 от Съединени американски щати.

``
реклама

За това настоя от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, написа " Епицентър ".

" Днес ще ратифицирате един основен контракт, комплициран контракт от военно-техническа и финансово-икономическа позиция. За военно-техническата експертиза ще приказват специалистите, само че през вчерашния ден министър-председателят направи едно скандално изявление - самопризнание. Ако не сте го чули, Бойко Борисов сподели - " Аз персонално настоях да платим незабавно! ", стартира изявлението си от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия.

" Искаме да пристигна в Народното събрание и да съобщи това тук пред нас. Както и да дава отговор на въпроси кой го е упълномощил да поема такива задължения ", продължи Нинова.

В началото на пленарното съвещание социалистите предложиха ратификацията да се предава по Българска национална телевизия и БНР, болшинството отхвърли това.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР