Премиерът Бойко Борисов честити днешния Ден на Независимостта на България.

...
Премиерът Бойко Борисов честити днешния Ден на Независимостта на България.
Коментари Харесай

Борисов: Винаги трябва да помним смелия и борбен дух на нашите предци

Премиерът Бойко Борисов честити днешния Ден на Независимостта на България. На днешната дата 22 септември 2018 година честваме 110 години от деня, в който през 1908 г. княз Фердинанд, ръководещ до тогава васалното на Османската империя Княжество България, прочита подписания от него и от държавното управление на Александър Малинов манифест за самостоятелност на българската страна във Велико Търново. 

" Честит Ден на Независимостта на всички българи! Днес нашият народен интерес е обвързван със запазването и развиването на обединена Европа, само че в никакъв случай не би трябвало да забравяме саможертвата и смелите дейности на нашите предшественици, довели до независимостта на България ", е написал министър председателят Бойко Борисов в формалния си профил във Фейсбук. 

" Ние би трябвало да продължим твърдо да отстояваме ползите си на международната политическа сцена, да пазим идентичността си, да се гордеем с нашите обичаи и просвета и постоянно да помним смелия и борбен дух на българина, с помощта на който през днешния ден живеем в свободна страна ", написа още министър-председателят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР