Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов: Кубето на църквата "Св. Стефан" в Истанбул грее и свети над Босфора

Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила взе участие в полемиката "Бизнесът и държавното управление в един тим ", проведен от Българския конгрес на бизнес водачите, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Той засегна тематиката какъв брой нежен е мирът на Балканите и какъв брой мъчно се резервира. "Всички в Евроейския съюз регистрират триумфите на България. Натискът по границата ни с Турция е нулев. Анкара извършва всички поети задължения към България. Приключва ремонтът на желязната черква "Св. Стефан " в Истанбул. Тя е единствена по рода си. Уникална. Имаше и друга във Виена, само че тя падна. Нашата беше ръждясала и килната. Говорих с президента Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила и съумях да го убедя да се направи ремонт. Това наслаждение му излезе 8 млн. евро. В момента текат последните довършителни дейности. Кубето грее и се вижда от всякъде над Босфора ", изясни със удовлетворение Борисов.

"Разбираме се с турската страна по кое време да бъде откритра отремонтираната черква. Най евентуално това ще стане на 7 януари ", разкри още министър председателят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР