Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Премиерът с коментар за срещата при Радев

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посети едно от най-големите учебни заведения във Велико Търново - СУ “Емилиян Станев”. С него беше и кметът на града, както и министърът на образованието и финансовият министър.

Другата седмица към четвъртък ще има повече изясненост по какъв начин учениците от 5-ти до 12 клас ще тръгнат на учебно заведение, съобщи Борисов.

След първата вълна имунизирани лекари, идва ред на учителите. Надявам се с повече оптимизъм, март месец да епо-спокойно ситуацията, сподели министър председателят.

Борисов разяснява и срещата на НОЩ при президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

На 28 март имаме оповестена дата за избори. Няма какво да се търсят оправдания. Ако някой можеше да даде прогноза каква ще е ситуацията към 28 март, той щеше да е началник на СЗО. Никой не може даде прогноза. Ако желае да ги анулира, това е напълно в неговите пълномощия. Но да се опира на това, че никой не може да му даде прогноза, е грозно, подобен човек в света няма, разяснява министър председателят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР