Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов инспектира Балкански поток и с джипката, призова президентът да дойде и види как се строи в провалената държава

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г продължава с инспекцията на градежа на "Балкански поток ", само че този път с джипката.

Припомняме, по-рано през днешния ден министър-председателят качи заместник-министъра по корпоративно ръководство в Министерството на петрола на Кралство Саудитска Арабия Аабед Абдулах Алсаадун в хеликоптер, с цел да му покаже строителството на "Балкански поток " от въздуха. С него бяха и министърът на енергетиката Теменужка Петкова, изпълнителният шеф на „ Булгартрансгаз “ ЕАД Владимир Малинов и представители на фирмата-изпълнител Аркад.

"Опонентите ни популяризират единствено подправени вести, тъй като нищо друго не могат да измислят. Ето, президентът Радев да пристигна тук и да види по какъв начин се строи в провалената страна. Само машините да види, от чист интерес. Имаме служащи от над 16 страни тук. Вече всичко е подземен. Над 280 км тръби. По средата на България сме стигнали. Строи се доста ", похвали се Борисов.

"Днес гостите ни от Саудитска Арабия имат народен празник и желая да ги поздравя. Въпреки това моят другар принц Мохамед ги прати при нас, с цел да се срещнат със троителните действия. Дори оптичен кабел прокарваме. Харесва ли ви по какъв начин се строи? ", попита саудитските си посетители Борисов. "Да. Този градеж демонстрира какъв брой дълбоки и положителни са връзките сред нашите две страни ", дадоха отговор представители на фирмата-изпълнител Аркад.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР