Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Премиерът на разпит в Специализираната прокуратура заради Бобоков

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е свикан на разпит в Специализираната прокуратура поради връзката си с предприемача Пламен Бобоков. За разпита оповестиха от спецобвинението с уточнението, че министър -председателят е свикан като очевидец.

За разменените известия с премиера заяви самия Бобоков. Пратил му SMS в края на предишния март, с цел да му изиска помощ за проблема с либийския танкер BADR. След това се срещнали за малко и съгласно свидетелствата на предприемача Борисов подхванал съответни ограничения, като се видял даже с либийския министър председател.

Заради Бобоков на следващия ден Бойко Борисов е извикан на разпит в спецпрокуратурата

Три дни откакто министър-председателят удостовери и за известието, и за срещата и разяснява, че не вижда нищо неправилно в това, спецобвинението заяви във прессъобщение, че Борисов е свикан като очевидец.

Освен него на разпит са призовани депутатът от ГЕРБ и регионален партиен координатор в Русе Пламен Нунев и някогашният началник на ГЕРБ в града Росен Даскалов. Чатове с двамата били открити в телефона на Пламен Бобоков. Той също има призовка за през днешния ден по следствието за търговия с въздействие, по което към момента няма обвинени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР