Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов ще направи първа копка за изграждането на мост над река Осъм

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще направи през днешния ден първа копка за построяването на транспортен мост над река Осъм в Троян. Той ще посети и районното хранилище за боклуци и най-голямото дружество в града.

Новият мост над река Осъм ще облекчи трафика от директно преминаващи коли през града по републиканския път Плевен-Ловеч-Троян-Кърнаре и ще пренасочи придвижването им от централната през индустриалната зона на града. За строителството му страната е осигурила над 2 милиона лв..

Борисов ревизира на място какво е положението на ранените след сриването на тунела

Борисов ще посети и Регионалното хранилище за боклуци, където се построява апаратура за авансово отнасяне на битови боклуци и компостираща апаратура за разделно събрани биоразградими и зелени боклуци и съответната съпътстваща инфраструктура, оповестява БНР.

На вчерашното си съвещание държавното управление утвърди спомагателни средства в размер на 2 560 000 лв. по бюджета на община Троян за създаване на третата клетка на районно хранилище за неопасни боклуци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР