Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов ще се срещне с премиера на Република Македония Зоран Заев

Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ще се срещне с министър-председателя на Република Македония Зоран Заев, който е на публично посещаване в България. Двамата ще беседват в Министерския съвет на следващия ден, 20 юни, оповестиха от държавната пресслужба.

Предвидени са среща на четири очи и пленарни диалози сред двете делегации, в които са включени вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила, министрите на културата и на превоза, осведомителните технологии и известията Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в... към профила и Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила, както и дипломат Иван Петков, от българска страна, и вицепремиерът по европейските въпроси Буяр Османи, министърът на външните работи Никола Димитров, министърът на превоза и връзките Горан Сугарески, министърът на културата Роберт Алагьозовски и дипломат Марян Гьорчев – от македонска страна.

В рамките на визитата министър-председателят Зоран Заев ще бъде признат от президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила и от ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР