Премиерът Бойко Борисов благодари във Фейсбук на редица държавни лидери,

...
Премиерът Бойко Борисов благодари във Фейсбук на редица държавни лидери,
Коментари Харесай

Борисов благодари на световни лидери, пожелали му бързо оздравяване

Премиерът Бойко Борисов благодари във Facebook на редица държавни водачи, измежду които министър председателите на Израел и Франция Бенямин Нетаняху и Еманюел Макрон, и президента на Турция - Реджеп Ердоган, за пожеланията, които са отправили към него за бързо възобновяване от ковид.

Ето какво написа в обществената мрежа министър-председателят:

" Благодаря на Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו, Sebastian Kurz, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Александар Вучић, Janez Janša, Zoran Zaev, Мун Дже-ин, Recep Tayyip Erdoğan, Emmanuel Macron, Giuseppe Conte, Урсула фон дер Лайен и Робърт О`Брайън и на всички останали мои задгранични другари и сътрудници, които ми пожелаха бързо възобновяване. Оценявам тяхната поддръжка. Надявам се, че с общи старания ще се оправим с провокациите, пред които ни изправи COVID-19! ".

Тази заран той увери, че продължава да е в положително положение и да прави работата си от у дома.

" Благодаря на всички, които демонстрират внимание и поддръжка. Няма смяна в здравословното ми положение: към момента съм със признаци на общо неразположение. Лекувам се като всеки български жител, на който е предписано домашно лекуване от персоналния му доктор. Общото ми положение не ми пречи да не преставам да извършвам служебните си отговорности. Уверен съм, че нашето общество, водено от нашите лекари, които са едни от най-хубавите в света, ще премине и през това тестване. Спазвайте ограниченията и се пазете! ", съобщи Борисов още веднъж в профила си във Facebook.

Междувременно РЗИ сложи под карантина и основния прокурор Иван Гешев, който е бил контактен на член от фамилията си с позитивен тест.

В самоизолация се сложи и американският дипломат Херо Мустафа.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР