Премиерът Бойко Борисов беше на посещение в Пазарджик, където се

...
Премиерът Бойко Борисов беше на посещение в Пазарджик, където се
Коментари Харесай

Борисов: Не съм момиче, за да си пазя SMS-ите с години

Премиерът Бойко Борисов беше на посещаване в Пазарджик, където се открива нова индустриална база в цех за електроника за автомобилната промишленост. Премиерът бе придружаван от министъра на финансите Владислав Горанов, министъра на стопанската система Емил Караниколов и кмета на Пазарджик.

"Като виждам опашките за Гърция, явно сме в положително здраве и финанси ", означи Борисов. И добави, че не му се мисли какво би било, в случай че той, а не гръцкият министър председател, бе предиздвикал нашите сънародници да попълнят формуляри и да се редят на опашки по границата.

"Българите са доста дисциплинирани в чужбина, незабавно си заплащат за автомагистрала ", сподели още министър председателят.

"Никога не съм крил, че познавам целия бизнес. " Така министър-председателят разяснява изказванията на обвинения за търговия с рискови боклуци предприемач Пламен Бобоков, че двамата са водили преписка. Вчера Бобоков сподели SMS, писан от него до Борисов, пробвайки се да покаже, че е комуникирал освен със чиновници на президентската институция. По-късно прокуратурата разгласява и известия, изпратени от предприемача до самия президент Румен Радев.

"Помагал съм на Бобоков, водил съм го в Румъния, Турция, Узбекистан. Той е български вложител в чужбина и това е обикновено. Няма нищо укоримо. Нали, с цел да открие цех в Румъния, би трябвало да се отиде там, да се приказва и с техния министър председател? Но аз не съм момиче, да си вардя SMS-ите с години. Явно някои, които се имат за мъже, са надалеч от мъжете и си пазят известията, с цел да ги демонстрират след това. Казвам ви кое е значимо - работните места и приходите, те ме питат за някакви SMS-и”, възмути се Борисов и продължи - "Не желая на следващия ден да напишат "Война институциите! " Аз не воювам, аз върша фабрики, ядоса се на публицистите министър-председателят.

Той акцентира какъв брой е значимо от "затворена Германия " по време на пандемията да се докара съоръжение.

Борисов посочи, че от дълго време не коментирал, а единствено показвал обстоятелства. Той прикани "вместо да се атакуваме непрестанно, да се концентрираме за възстановяване на живота на хората ", визирайки задочните словесни нападки, които постоянно си насочат с президента Румен Радев.

"Мярката 60/40 с новия дизайн е близо 1,3 милиарда Това са големи пари, които резервират работните места, само че тя не може да работи безпределно. Затова се радваме, че стопанската система стартира да работи. Усилваме лечебните заведения, тъй че да свикнем да живеем с ковид в най-тежките му измерения. Здравето на хората зависи от това, с цел да имат положително бъдеще и да бъдат спокойни ", уточни той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР