Премиерът Бойко Борисов бе категоричен, че не води война с

...
Премиерът Бойко Борисов бе категоричен, че не води война с
Коментари Харесай

Премиерът категоричен: Не водя война с президента

Премиерът Бойко Борисов бе безапелационен, че не води война с президентската институция.

На въпрос какви са взаимоотношенията му с президента Румен Радев, министър-председателят отвърна: " Като отговоря на подобен въпрос, вечерта заглавието е: Война на премиера с президента! Аз война с никого не повеждам, никого не атакувам, а вие казвате, че воювам. Не желая да... "

Къде на смешка, къде на истина той разяснява пред медиите, че към този момент не носи у себе си телефон.

" Вече нито нося телефони, заран фотографирам чекмеджета, дрешници, дрешника, напряко... Вече не споделят, че са създали уйдурма, а аранжиране ", разяснява той с подигравка фотосите от спалнята му.

Премиерът обаче подмина с безмълвие въпросите за текстовите известия сред обвинявания предприемач Пламен Бобоков и президентската двойка.

Припомняме ви, че по-рано през днешния ден от прокуратурата разпространиха до медиите текстова връзка по телефон сред евентуално лице с имунитет, от една страна и с обвинения П.Б., от друга.

Анализът открива замяна на известия сред посочените лица със следното наличие:

На 29.09.2019 година в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev известие с текст: " Привет от Монровия! Сенатът гласоподава през вчерашния ден нашата концесия и Приста Порт е към този момент формален концесионер на пристанище Бюкянън в идващите 25 години!...... Президент Джордж Уеа доста би се радвал да се види и запознае с теб! Ето за какво е належащо и съществено назначение на дипломат в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на идния огромен конгрес в Ню Йорк и големи благодарности за поддръжката! Пратил съм координатите, в случай че има потребност от нещо съм на линия 24/7! ".

" Анализът на информацията, съдържаща се в направената експертиза и приложенията към нея, продължава ", допълват от Специализираната прокуратура.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР