Премиерът Борисов удари дъното като нареди на депутатите си да

...
Премиерът Борисов удари дъното като нареди на депутатите си да
Коментари Харесай

Нинова: Борисов удари дъното като нареди на депутатите си да не идват на работа

Премиерът Борисов удари дъното като подреди на депутатите си да не идват на работа и да провалят кворума. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на брифинг в Народното събрание поради проваленото пленарно съвещание, съобщи " Фокус ".
" Два несполучливи опита за регистрация. Били сме очевидци на всякакво извъртане от страна на премиера Борисов, само че през днешния ден той удари дъното.
Нареди на депутатите си да не идват на работа, да провалят кворума, с цел да не пристигна да изясни за какво корупцията на неговото държавно управление провали бъдещето на България в Шенген .
Понеже го чух в едно предаване да споделя, че бил пристигнал и мен ме нямало. Един път се е наложило да ме няма.
От началото на това национално заседание всички мои въпроси и питания, всички до един - ето ги, се връщат от министър-председателя с отвод да не дава отговор заради непросветеност ", съобщи Нинова.
Припомняме, че след два опита за регистрация Народното събрание не събра кворум, с цел да стартира съвещание. В зала се записаха 112 народни представители, при нужни 121.
По стратегия народните представители трябваше да прегледат план на решение за удължение на периода на работата на Временната анкетна комисия за Национална агенция за приходите.
След привършване на законодателната част беше планувано да стартира петъчният парламентарен надзор, в който трябваше да вземе присъединяване министър председателят Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР