Премиерът Борисов с нови разкрития по казуса Росенец. Той показа

...
Премиерът Борисов с нови разкрития по казуса Росенец. Той показа
Коментари Харесай

Борисов видя в лицето на президента организаторът на сценария Росенец. Кой управлява държавата?

Премиерът Борисов с нови разкрития по проблема Росенец. Той сподели писма с дата 9 юли 2020г. от НСО до военоморските сили, граничните управляващи и морска администрация да бъде обезпечена защита на парк Росенец по вода и суша за интервала от 10 юли до 15 септември. 
НСО е директно подчинена на президента. тя се управлява на 100% от президента Радев. На 8 юли той изиска да се смъкна защитата на Ахмед Доган, а на 9 юли влиза настояването на НСО до силовите ведомства за увеличение на защитата, изясни министър председателят Бойко Борисов на втора изключителна конференция през днешния ден.
Искането е за плавателни средства на 500 метра в акваторията към парк Русенец за интервала от 10 юни 2020г. до 15 септември 2020г.Искат да се пази суша и вода от лодки, от НСО, разяснява Борисов.
" Каква е задачата? След като получат писмото, всички служби би трябвало да го изпълнят. подобен е закона. Съответно подчинените на Каракачанов би трябвало да изкара военни кораби. Как звучи - патриота... за неговата партия. ", попита Борисов.
Маринов изкарва гранични катери и стартира с мегафони да споделя: " Моля напуснете ". Изпълнява закона, в това време от лодки чакат и снимат. Морска администрация и Росен Желязков - също. И какво излиза, че държавното управление брани Ахмед Доган . Добре ли са го конструирали и измислили. В единия ден Румен Радев желае да се смъкна защитата, а в другия - НСО желае защита до 15 септември. Сутринта приказвах за сюжет - ето го продължението. ", безапелационен беше министър председателят Бойко Борисов.
Блокираха достъпа по море до летните сараи на Доган Очаквайте продължение
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР